Янукович запропонував Греції разом боротися з кризою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович запропонував Греції разом боротися з кризою

Казна та Політика
844
Для успішного подолання наслідків світової економічної кризи Україна і Греція мають посилити свою співпрацю. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час розширених українсько-грецьких переговорів під головуванням президентів України та Греції, повідомляє прес-служба глави держави.
В.Янукович зазначив, що сьогодні і Україна, і Греція переживають непрості часи - значить, посилення двостороннього співробітництва стає особливо актуальним за таких умов. "Є велике бажання допомогти одне одному. Тому я переконаний, що зараз настав час для підвищення координації наших дій у подоланні кризових явищ в Україні та Греції", - підкреслив Президент.
За його словами, масштабні реформи, які сьогодні здійснюються в Україні, допомагають долати кризові явища. Він зокрема зазначив, що в 2010 році вдалося знизити дефіцит бюджету України з 14% до 5%. "2011 рік ми плануємо закінчити з дефіцитом не більше 3,5%", - додав В.Янукович.
Президент Греції Каролос Папуліас оцінив взаємини між Україною і Грецією як "відмінні". "Ваш візит дає новий стимул для розвитку наших двосторонніх відносин. Ми можемо сказати, що 2011 рік є роком для нових зустрічей, для відродження наших двосторонніх зв'язків", - заявив він.
Зустріч президентів України і Греції у форматі "віч-на-віч" тривала понад годину замість запланованих 20 хвилин. "Це була дуже важлива, дуже дружня і дуже корисна для всіх нас бесіда", - підкреслив президент Греції під час переговорів делегацій.
Як повідомлялося, 6-7 жовтня Президент України В.Янукович перебуває з державним візитом у Греції. Під час візиту відбулося підписання низки двосторонніх документів, зокрема, про повітряне сполучення, про співробітництво в галузях охорони здоров'я та юстиції, у сфері інвестицій.
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас