Експерт: Україна переживе кризу з темпами зростання ВВП на рівні 4% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Україна переживе кризу з темпами зростання ВВП на рівні 4%

Казна та Політика
487
Другу світову економічну кризу Україна може пережити з темпами зростання ВВП на рівні 4%. Про це під час прес-конференції повідомив журналістам професор міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко.
"Ми можемо пережити цю кризу з темпами зростання на рівні 4%", - сказав він.
Однак, на думку Савченка, таке зростання можливе за умови ведення професійної монетарної політики. Крім того, за словами експерта, Україна вперше у своїй історії під час кризи пішла відмінним від інших країн шляхом і демонструє на даний момент досить стабільну економічну ситуацію.
При цьому він висловив думку, що зменшення рівня капіталізації фондового ринку України також не спричинить істотного впливу на зміну її платіжного балансу.
Як повідомлялося, Президент України Віктор Янукович висловив думку, що досі зберігається загроза другої хвилі світової економічної кризи. У той же час він зазначив, що таких провалів, які були допущені владою в 2008-2009 рр., не буде. "Упевнений, ми впораємося з новими викликами і підемо по траєкторії стабільного прогресивного розвитку ще сильнішими", - підсумував глава держави.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас