"Правекс-Банк" розширив свою мережу банкоматів у Києві і Вінницькій області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" розширив свою мережу банкоматів у Києві і Вінницькій області

Фондовий ринок
234
«Правекс-Банк» розширив свою мережу банкоматів, установивши ще чотири банкомати в Києві й один у місті Тульчин Вінницької області. За інформацією директора департаменту по роботі з пластиковими картками, у Києві нові банкомати з цілодобовим режимом роботи встановлені в Лівобережному, Покровському, Деміївському і Відрадненському відділеннях «Правекс-Банка». У місті Тульчин банкомат, встановлений у райвідділі «Укртелекома», також працює цілодобово.
Таким чином, на сьогоднішній день мережа банкоматів «Правекс-Банка» нараховує 82 банкомата, встановлених у Києві, Харкові, Кривому Розі, Севастополеві, Сумах, Вінниці, Алчевську, Луганську, Конотопі, Чернігові, Первомайську, Кіровограді, Івано-Франківську, Миколаєві, Запоріжжі, Херсоні, Полтаві, Дніпропетровську, Ужгороді, Львові, Одесі, Тульчині, Барі, Умані.
У найближчий місяць банк планує установити ще 7 банкоматів у Києві, Житомирі і Переяслав-Хмельницькому.
Власники пластикових карток можуть одержати наявні також і в кожнім з більш 240 відділень і філій «Правекс-Банку» по всій Україні.
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 240 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. На початок 2003 року кількість емітованих банком пластикових карток міжнародних платіжних систем перевищило 160 000.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас