Приватбанк проводить акцію "Святковий пакет послуг" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк проводить акцію "Святковий пакет послуг"

Фінтех і Картки
196
З 24 лютого по 31 березня Приватбанк проводить акцію, присвячену Міжнародному жіночому дню - 8 березня, у рамках якої клієнти зможуть скористатися пакетом послуг "Святковий" з унікальними можливостями. Як повідомили представники банку, новий пакет послуг банку є прекрасним подарунком до дня 8-го березня. Зокрема, у період акції надається знижка 50% на випуск і обслуговування особистих пластикових карт Visa Classic, EC/MC Standart, Visa Gold, EC/MC Gold, відкритих жінкою чи на ім'я жінки. При цьому клієнт безкоштовно підключається до послуг вилученого доступу до рахунка (GSM-banking і/чи Приват-24).
Крім того, у період акції в будь-якім відділенні Приватбанку по всій території України клієнти зможуть придбати подарунковий варіант предоплаченої карти Maestro Prepaid. Купити карту в період з 24 лютого по 31 березня, клієнти автоматично стають учасниками розіграшу коштовних призів, що відбудеться в квітні 2003р.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків і є лідером українського ринку пластикових карт. На сьогоднішній день банком емітовано 2 637 554 карт, що складає більш 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку нараховує 1 409 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 718 банкоматів, 11 206 POS-терміналів і 1 873 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас