Вектор переговорів Газпрому з Україною змінився з "конструктивного" ​​на "продуктивний" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вектор переговорів Газпрому з Україною змінився з "конструктивного" ​​на "продуктивний"

Енергетика
579
Ювілейна, десята з початку року зустріч голови правління "Газпрому" Олексія Міллера і міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Бойка пройшла у вівторок в Москві.
Як повідомила прес-служба "Газпрому", на зустрічі була відзначена продуктивність діалогу, спрямованого на реалізацію досягнутих раніше домовленостей".
Цього року Україна розв'язала чергову кампанію тиску на "Газпром" з метою домогтися нових поступок у ціні на газ. До теперішнього часу "Газпром" ніяк не коментував перебіг переговорів з українською стороною у своїх прес-релізах.
Наприкінці вересня президент України Віктор Янукович приїжджав до Росії на переговори з президентом РФ Дмитром Медведєвим і прем'єр-міністром Володимиром Путіним. За підсумками переговорів українська сторона проговорилася, що обговорювалося зниження вартості українського транзиту до рівня собівартості в обмін на зниження ціни газу для бюджетних споживачів і населення України.
Перші переговори менеджерів за підсумками зустрічі президентів минулого тижня "пройшли в конструктивному ключі", повідомляв "Газпром".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас