Росія завалить Україну своїми легковими авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія завалить Україну своїми легковими авто

697
Український автопром перекриває кисень автоімпортерам. Його представники вже звернулись до членів СОТ із пропозицією повернути ввізне мито 25% на іномарки. Таке існувало ще перед вступом України до організації.
Експерти стверджують: у СОТ погодять ініціативу українців лише у випадку, коли наша держава піде на поступки іншій товарній групі. Наприклад, скасує мито на імпорт зернових. Також активізуються так звані "сірі дилери", від чого Україна зазнає багатомільйонних збитків. Нова ставка пошириться тільки на членів Світової організації торгівлі, до якої не належить Російська Федерація. До того ж, між нашими державами взагалі не існує ввізного податка на машини. Це дозволить північній сусідці наповнити український ринок своїми автомобілями.
"Не можем мы иметь своего автомобиля - мы не автомобильная страна. У нас свои интересные классные стороны есть. Мы можем стать автомобильной страной, только за счет прихода сюда инвесторов, которые будут строить свои заводы известных марок", - розповів телеканалу директор Асоціації автоімпортерів Олег Назаренко.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас