Нафта дешевшає на побоюваннях з приводу зниження світового попиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на побоюваннях з приводу зниження світового попиту

Енергетика
523
Світові ціни на нафту у вівторок знижуються на тлі стурбованості інвесторів щодо того, що європейська боргова криза викличе уповільнення темпів зростання світової економіки і негативно відіб'ється на попиті на "чорне золото", свідчать дані торгів.
Вартість листопадових ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку за станом на 8:04 МСК знизилася на 1,32 долара, або на 1,7% - до 76,29 долара за барель. Ціна листопадових ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася на 1,05 долара, або на 1,03% - до 100,66 долара за барель.
"Ми бачимо тиск, що зберігається на сировинні товари у зв'язку з побоюваннями з приводу перспектив зростання світової економіки, - заявив агентству Bloomberg аналітик City Index Майкл Маккарті (Michael McCarthy). - На світових фондових ринках тривають розпродажі, і ринок нафти перебуває під впливом цього".
Додатковий тиск на настрої інвесторів роблять очікування на нові тижневі дані Міненерго США із запасів. На думку аналітиків, опитаних агентством Bloomberg, показник виріс на 1,9 мільйона барелів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас