Нафтогазу допомагатимуть 5 найбільших іноземних компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафтогазу допомагатимуть 5 найбільших іноземних компаній

Казна та Політика
520
Цього тижня "Нафтогаз" підписав угоди про співпрацю з 5 найбільшими іноземними компаніями світу, які працюють у нафтогазовій галузі. Зокрема - з американськими "Холібартон" (Halliburton) та "Ексон-мобіл" (ExxonMobil).
З останньою "Нафтогаз" спільно шукатиме та видобуватиме нетрадиційні вуглеводні: сланцевий газ і метан. На заході країни та у Донецько-Дніпровській западині. За словами заступника голови вітчизняного концерну Вадима Чупруна, уже визначені координати. Після того, як українська сторона підтвердить наявність ресурсів, сторони почнуть розвідку та видобуток. З американською Halliburton наш монополіст планує відновити свердловини. Та надавати сервісні послуги буровим установкам в Україні.
Раніше прес-служба "Нафтогазу" повідомила про підписання Меморандуму про співпрацю з німецькою RWE. З якою спільно вивчатимуть шельф Чорного моря та діставатимуть там із надр вуглеводні. Також на морському узбережжі працюватиме французька нафтова компанія ТОТАL. Із якою планують спільно проводити розвідку та видобуток.
Повідомляє телеканал UBR.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас