Олександр Лєбєдєв відмовився від бізнесу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олександр Лєбєдєв відмовився від бізнесу в Україні

Фондовий ринок
2198
"Національна резервна корпорація" Олександра Лєбєдєва вийшла зі всіх бізнес-проектів в Україні. Підприємець має намір зайнятися видавничою та громадською діяльністю, а не бізнесом.
Курортні комплекси в Криму ("Море" і Sea Garden), а також частка в готелі "Україна" в Києві переведені на юридичну особу, зареєстровану на Кіпрі. Кінцевими власниками цієї юридичної особи є резиденти ЄС, передає Lenta.ru.
Лєбєдєв продовжить благодійну роботу в Україні. Зокрема, буде продовжувати підтримувати театр імені Чехова в Ялті і допомагати реконструювати набережну Алушти.
Олександр Лєбєдєв раніше неодноразово скаржився на поганий інвестиційний клімат в Україні. За останні 10 років він інвестував в економіку України 200 млн. дол.
Олександр Лєбєдєв займає 45 місце в рейтингу 200 найбагатших бізнесменів Росії за версією Forbes. Його статки оцінюються в 2,1 млрд. доларів.
На британському ринку він володіє декількома виданнями - газетами Evening Standard і The Independent. Крім того, бізнесмен є акціонером "Нової газети" і власником радіочастот 94 та 94,4 FM. Всі медіаактиви Лєбєдєва об'єднані в холдинг "Нові Медіа".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас