Янукович запросив Меркель відвідати Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович запросив Меркель відвідати Україну

172
Президент України Віктор Янукович направив поздоровлення федеральному президенту ФРН Крістіану Вульфу і федеральному канцлеру ФРН Ангелі Меркель з національним святом Німеччини - Днем німецької єдності, а також запросив Меркель відвідати Україну з візитом.
"Об'єднання Німеччини стало визначальною історичною подією, яка дала важливий імпульс масштабним об'єднавчим процесам в Європі. Це свято німецького народу є особливо близьким і для українців, адже з падінням Берлінської стіни на європейському континенті почалися якісно нові зміни, які створили і ґрунт для формування молодої української державності", - підкреслив Янукович у своєму привітанні федеральному канцлеру Німеччини, повідомила прес-служба глави держави.
У вітальних листах керівництву Німеччини Янукович підкреслив, що Україна цінує довіру і взаєморозуміння, які сформувалися в українсько-німецьких міждержавних відносинах.
Глава держави зазначив, що Київ високо цінує допомогу Німеччини на шляху реалізації євроінтеграційного курсу української держави. Президент висловив сподівання, що ФРН і надалі підтримуватиме Україну в питанні європейської інтеграції, перш за все щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.
Президент України побажав керівництву ФРН нових досягнень в його відповідальній державній діяльності, а німецькому народу - миру і процвітання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас