Нафта дешевшає на побоюваннях за попит на тлі слабкої економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на побоюваннях за попит на тлі слабкої економіки

Енергетика
459
Світові ціни на нафту в понеділок знижуються на тлі побоювань з приводу того, що уповільнення економічного зростання в США і боргові проблеми єврозони негативно позначаться на динаміці попиту на "чорне золото", свідчать дані торгів.
Вартість листопадових ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку за станом на 8:22 мск зменшилася на 1,13 долара, або на 1,43%, - до 78, 07 долара за барель. Ціна листопадових ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася на 0,92 долара, або на 0,9%, - до 101,84 за барель.
Наприкінці поточного тижня в центрі уваги інвесторів опиняться дані з безробіття в США за вересень. На думку аналітиків, рівень безробіття залишився на позначці серпня в 9,1%, тоді коли кількість робочих місць в несільськогосподарських галузях економіки за місяць збільшилася на 50 тис.
"Це проблема довіри інвесторів, - сказав агентству Bloomberg керівний директор Commodity Broking Services Pty. Джонатан Барратт. - Економічні дані не надто жахливі, але цього тижня ми чекаємо на дані з безробіття. Ми хотіли б бачити, що вони покращилися".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас