Стали відомими власники готелів, яким відшкодують відсотки за кредитами до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомими власники готелів, яким відшкодують відсотки за кредитами до Євро-2012

1273
Власникам готелів ТОВ "Міжнародно-діловий центр" (Київ), ТОВ "ФКМ-4" (Харків), ТОВ "Готель "Україна-Донецьк", ТОВ "Проект-2012" (обидва - Донецьк) і ЗАТ "Лікувально-оздоровчих закладів "Трускавецькурорт" (Трускавець, Львівська обл.) буде проведена часткова компенсація відсотків за кредитами, наданими банками для будівництва, реконструкції та переоснащення об'єктів у рамках підготовки до проведення фінальних матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Як повідомляється в газеті "Урядовий Кур'єр", відповідне рішення ухвалила конкурсна комісія 21 вересня поточного року.
Організатором конкурсу виступає Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році і реалізації інфраструктурних проектів (Укрєвроінфрапроект).
Крім того, Укрєвроінфрапроект оголосив про проведення ще одного подібного конкурсу, який запланований на 9 листопада поточного року. Заявки на участь в цьому конкурсі будуть прийматися з 3 по 24 жовтня 2011-го.
Нагадаємо, ТОВ "Міжнародно-діловий центр" (Київ) в 2008-му купило земельну ділянку в Києві площею 0,47 га на бульварі Тараса Шевченка, 28-30, в Шевченківському районі за 21,27 млн. грн для будівництва готельно-офісного комплексу з житловими апартаментами. На цій ділянці ведеться будівництво 24-поверхового готельного комплексу з житловими апартаментами, оператором готельної частини якого виступить Hilton Hotels Corporation.
Згідно з інформацією харківських ЗМІ, компанії ТОВ "ФКМ-4" були продані ділянки під будівництво п'ятизіркового готелю Kharkiv Palace на 180 номерів на головній площі Харкова - пл. Свободи. Готелем буде керувати ТОВ "Прем'єр Інтернешнл" (Київ), що управляє готелями класу люкс під брендом Premier Hotels. Інвестор готелю - президент ГК DCH (Харків) та координатор підготовки Харкова до Євро-2012 Олександр Ярославський.
ТОВ "Проект-2012", що входить до групи "ЕСТА", створену ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) для реалізації проектів у сфері нерухомості в травні 2010 року завершило операцію з придбання цілісного майнового комплексу готелю "Київ" по бул. Пушкіна, 4, в Донецьку. Чотириповерховий готель "Київ" (три зірки) загальною площею 5,666 тис. кв. м на 69 номери (одномісні, двомісні, напівлюкс, люкс) розташований на ділянці площею 0,4681 га. Наразі ведуться роботи з реконструкції готелю.
ТОВ "Готель "Україна-Донецьк" пов'язане з народним депутатом Партії регіонів Олександром Лещинським. Готель "Україна" розташований в центрі Донецька.
ЗАТ "Лікувально-оздоровчих закладів "Трускавецькурорт" є одним з найбільших санаторно-курортних комплексів України і об'єднує сім санаторіїв ("Каштан", "Берізка", "Весна", "Кристал", "Алмаз", "Рубін" і "Янтар"), комплекс вілл, 19 свердловин та бювети з мінеральною водою, палац культури, кілька ресторанів і п'ять медичних установ.
Восени 2010 року ЗАТ "Трускавецькурорт" повідомляло про плани залучити 800 млн. грн. кредитного капіталу для завершення до 2012 року будівництва чотиризіркового готельного комплексу "Каштан" та реконструкції тризіркових "Кристал" і "Алмаз", а також реконструкції ресторану "Веселка" і будівлі бальнеологічної лікарні "БОЛ-2" в Трускавці.
За даними Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, основним акціонером ЗАТ "Трускавецькурорт" є ТОВ "Поліінвестгруп" (Київ) - 99,68%.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас