Найдорожча квартира в Києві продається за 12 млн дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найдорожча квартира в Києві продається за 12 млн дол

Нерухомість
578
У вересні 2011 року вартість продаваних квартир коливалася в інтервалі від $15 тис. до $12 млн. Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили в Slando. На основі оголошень на сайті оголошень і був складений рейтинг п'яти найдорожчих столичних квартир.
1 місце.
Восьмикімнатна дворівнева квартира, розташована в новому будинку на Великій Житомирській. З вікон відкривається вид на Андріївський узвіз, урочище Гончарі-Кожум'яки, Поділ і київські мости. Квартира загальною площею 604 кв. метрів продається без обробки.
Вартість - $12 млн.
2 місце.
Шестикімнатний пентхаус в новому будинку по вулиці Десятинній. Будинок під постійною охороною та відеоспостереженням, обладнаний автономної котельні і генератором. З вікон відкривається вид на історичний центр Києва. Загальна площа - 578 кв. метрів, висота стель - 3,3 метра. Без внутрішньої обробки.
Вартість - $11,5 млн.
3 місце.
П'ятикімнатна дворівнева квартира в новому будинку по вул. Грушевського, розташована на 12-му поверсі 20-поверхового будинку. Загальна площа становить 500 кв. метрів. Вид на Маріїнський парк, Міський сад та Петровську алею. У квартирі зроблений ремонт з оформленням інтер'єру в класичному стилі.
Вартість - $9,3 млн.
4 місце.
Трирівневий пентхаус з терасою на даху, розташований в новому клубному будинку в центрі Печерська. Десять кімнат загальною площею 741 кв. метрів, без оздоблення, з власним басейном на просторій відкритій терасі. З вікон відкривається панорамний вид на весь Київ.
Вартість - $7,4 млн.
5 місце.
П'ятикімнатний пентхаус в новому клубному будинку на Мічуріна, розташованому в заповідній зеленій зоні Києва. З вікон відкривається вид на набережну Дніпра. Загальна площа квартири - 508 кв. метрів у вільному плануванні без обробки. У будинку передбачено 1000 кв. метрів громадських площ: дитячий майданчик, лобі, фітнес-зона, зона гриль і басейн на даху будинку з просторою терасою для шезлонгів.
Вартість - $5 млн.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас