Господарі знайшли зниклу чіахуахуа в 5 000 км від дому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Господарі знайшли зниклу чіахуахуа в 5 000 км від дому

191
Собака на прізвисько Купер, який втік в штаті Каліфорнія (США), близько двох років тому, знайшовся в 5 тисячах кілометрів від дому на іншому кінці країни - у Флориді.
Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на телекомпанію АВС.
Купер втік з дому в 2009 році через помилку садівника, який нещільно причинив хвіртку. Члени сім'ї Бетж, якій належала собака, весь цей час не переставали шукати свого улюбленця.
Найбільше на повернення Купера чекав хлопчик Коді - цуценя було подарунком від батька, якого він подарував дитині, коли зрозумів, що хворий смертельним захворюванням крові.
"Він говорив Коді, що хоче купити йому щось особливе, щось, що буде з хлопчиком, коли його батька не стане", - розповіла журналістам мама хлопчика - Мішель Бетж.
Знайти втраченого улюбленця допомогли двоє невідомих, які принесли собаку у ветеринарний госпіталь в штаті Флорида. Співробітники госпіталю зчитали дані з мікрочіпа, імплантованого під шкіру тварини, і без зусиль встановили його власників.
Купер повернеться додому в понеділок на літаку, подолавши відстань, на яку йому знадобилося два роки, за значно менший термін.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас