Яценюк запропонував свій варіант фінансування освіти та охорони здоров'я — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк запропонував свій варіант фінансування освіти та охорони здоров'я

395
Народні депутати від "Фронту змін" внесуть свій законопроект про освіту та ініціюють зміни до державного бюджету на наступний рік для збільшення фінансування галузі.
Про це повідомив лідер партії Арсеній Яценюк на прес-конференції в Житомирі.
За словами політика, він вніс до парламенту пропозиції до проекту держбюджету на 2012 рік, що передбачають збільшення фінансування освіти в Україні за рахунок скорочення витрат на державний апарат, повідомляє прес-служба "Фронту змін".
"За останні два роки витрати на адміністрацію президента, парламент, Кабінет міністрів, Генеральну прокуратуру і правоохоронну систему зросли на 10 мільярдів гривень. Ми подали пропозиції, в яких вимагаємо скорочення витрат на систему державного управління і відповідного збільшення витрат на систему освіти і охорони здоров'я", - зазначив Яценюк.
Він також підкреслив, що вимагатиме насамперед припинити маніпуляції з тарифною сіткою і прирівняти перший тарифний розряд, за яким розраховується зарплата педагогів, до рівня мінімальної зарплати. "Ми очікуємо на внесення до парламенту закону про освіту і обов'язково запропонуємо альтернативний варіант даного законопроекту. У нас є своє бачення розвитку системи освіти. Тому що для нас, це - пріоритет № 1", - заявив він.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас