Азаров пообіцяв за п'ять років докорінно змінити країну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров пообіцяв за п'ять років докорінно змінити країну

Казна та Політика
3031
У розвитку України необхідно робити ставку на інноваційні технології. Таку думку на відкритті міжнародного медичного форуму та міжнародного форуму фармацевтичної індустрії висловив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"За ці п'ять років ми повинні докорінно змінити свою країну. Основну ставку ми повинні зробити на інтелектуальні інновації. На першому етапі - це наступний рік - ми приділимо велику увагу концентрації ресурсів, розвитку базових сфер економіки", - зокрема сказав прем'єр.
При цьому, як повідомляє Інтерфакс-Україна, глава уряду відзначив, що йдеться про паливно-енергетичну, агропромислову, житлово-комунальну галузі, машинобудування, а також галузі інфраструктури.
Азаров також нагадав, що уряд розробив програму інноваційно-інвестиційної діяльності до 2015 року.
За його словами, на другому етапі реалізації програми (2013-2015 рр.) уряд сконцентрується на авіакосмічній галузі, інформаційно-комунікаційних технологіях, біо-і нанотехнології, на "тих секторах, які визначать обличчя економіки нашої країни".
"У нас є всі умови, всі можливості для того, щоб наша техніка, особливо медична, діагностична, лікувальна посіли гідне місце в наших лікарнях, у наших клініках, в науково-дослідних центрах", - заявив Азаров.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас