Кабмін затвердив перелік надаваних Держфінпослуг платних адмінпослуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив перелік надаваних Держфінпослуг платних адмінпослуг

Казна та Політика
217
Кабінет Міністрів затвердив перелік платних адміністративних послуг, що надаються Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг.
Про це йдеться в розпорядженні уряду № 892-р від 21 вересня, оприлюдненому комісією.
Документ встановлює перелік платних адмінпослуг, які надаються Держфінпослуг, із зазначенням нормативно-правових актів, відповідно до яких надаються дані послуги і встановлюється плата за їх надання.
Зокрема, розпорядження як платні класифікує платних послуг видачу, переоформлення ліцензій, видачу копій та дублікатів ліцензій на здійснення добровільних та обов'язкових видів страхування.
Крім того, як платні послуги документ класифікує видачу, переоформлення ліцензій, видачу копій та дублікатів ліцензій на здійснення діяльності з адміністрування недержавних пенсійних фондів, з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів кредитною установою і ломбардом, здійснення кредитними спілками діяльності з надання фінансових послуг із залучення вкладів членів кредитної спілки на депозитні рахунки і фінансових кредитів за рахунок залучених коштів.
Розпорядження також як платні послуги класифікує реєстрацію статутів недержавних пенсійних фондів.
Як повідомляло агентство, Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України є спеціально уповноваженим органом виконавчої влади у сфері регулювання ринків фінансових послуг, та здійснює в межах своїх повноважень державне регулювання і нагляд за наданням фінансових послуг.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас