Роман Ландик екстрадований з Росії в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Роман Ландик екстрадований з Росії в Україну

Кримінал
845
Депутат Луганської міської ради Роман Ландик екстрадований з Росії в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України (ГПУ).
"21 вересня цього року Ландик переданий російською стороною представникам українських правоохоронних органів у пункті пропуску через державний кордон", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня 2011 р. про видачу Україні сина народного депутата України Володимира Ландика, депутата Луганської міської ради Романа Ландика для притягнення до кримінальної відповідальності.
27 липня російський суд виніс рішення залишити Романа Ландика під вартою до ухвалення рішення Генеральною прокуратурою РФ про його екстрадицію.
Проти Ландика порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч.3 Кримінального кодексу України (хуліганство). 4 липня близько третьої години ночі в приміщенні ресторану "Баккара" в Луганську, грубо порушуючи громадський порядок, Ландик без причини завдав тілесних ушкоджень дівчині. Після інциденту дівчина була госпіталізована з черепно-мозковою травмою та струсом мозку.
Сам Ландик стверджує, що нікого не бив, а лише намагався закликати відвідувачку ресторану до порядку.
Народний депутат Володимир Ландик, який і сам потрапляв у скандал, пов'язаний з побиттям працівника ДАІ в Луганську, заявив, що його син Роман відповідатиме за побиття дівчини в ресторані, якщо він винен.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас