"Фінанси і Кредит" і ІМПЕКСБАНК (Росія): грошові перекази приватних осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Фінанси і Кредит" і ІМПЕКСБАНК (Росія): грошові перекази приватних осіб

Фондовий ринок
455
Банк «Фінанси і Кредит» підписав угоду з російським ІМПЕКСБАНКОМ, відповідно до якого між двома країнами будуть здійснюватися грошові перекази. У першу чергу дана послуга буде затребувана приватними клієнтами, що мають родичів чи близьких людей, що проживають за кордоном – в Україні чи в Росії.
Як повідомив заступник начальника керування міжбанківських зв'язків ІМПЕКСБАНК Олексій Абрамейцев «У даний час перекази здійснюються в доларах США, але вже через місяць ІМПЕКСБАНК почне приймати перекази в російських карбованцях і євро». Банк – відправник буде стягувати 1% від суми за відсилання переказу, а банк – одержувач – 1 % за виплату. Таким чином, підсумкова вартість послуги – 2 %. Це набагато нижче існуючих міжнародних систем і поштових переказів.
Як повідомив начальник відділу розрахункових операцій Банку «Фінанси і Кредит» Микола Лосєв «Для того, щоб відправити з Росії переказ немає необхідності відкривати рахунок у російському чи українському банках. Відправнику досить указати прізвище і паспортні дані одержувача, а також вибрати зі списку наших 70 відділень і філій найбільш зручну банківську установу. Протягом доби одержувач має можливість одержати переказ.»
У банку «Фінанси і Кредит» планують цілком підключити свою мережу відділень до надання даної послуги до початку березня.
Довідка:
Банк “Фінанси і Кредит” заснований у 1990 році. Станом на 01.02.2003 року власний капітал банку склав 70,1 млн.грн., сплачений статутний капітал 36, 2 млн.грн., валюта балансу банку 1 536 млн.грн., чисті активи 869,6 млн.грн., кредитний портфель 665,7 млн.грн., фінансовий результат з початку року - 187,4 тис.грн.
За матеріалами:
Фiнанси та Кредит
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас