Учитель з Лондона несподівано став віце-прем'єром Сомалі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учитель з Лондона несподівано став віце-прем'єром Сомалі

Казна та Політика
334
Викладач англійської мови в лондонському коледжі, 64-річний Мохаммед Ібрагім звільнився з роботи у зв'язку з призначенням на посаду віце-прем'єр-міністра Сомалі.
Як повідомляє РІА "Новини", під час літніх канікул вчитель, який останні два роки навчав сомалійських дітей англійської мови в Newman Catholic College на півночі англійської столиці, отримав звістку про призначення на посаду заступника голови уряду та міністра закордонних справ Сомалі.
Центральний уряд Сомалі очолює Абдівелі Мохаммед Алі, випускник економічного факультету Гарварда, призначений новим прем'єр-міністром Сомалі в кінці червня цього року на тлі конфлікту між президентом країни Шаріфом Шейхом Ахмедом і спікером парламенту Шаріфом Шейхом Хасаном Аденом.
Новий прем'єр уряду Сомалі поставив завдання сформувати новий кабінет із сомалійців, які отримали освіту на Заході, закликавши їх повернутися на батьківщину для відновлення країни. У новий кабінет увійшли сомалійці зі Сполучених Штатів Америки, Канади, Фінляндії та Великобританії.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас