Янукович пообіцяв "прикрити лавочку" для корупціонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович пообіцяв "прикрити лавочку" для корупціонерів

Казна та Політика
1178
Указ про національну антикорупційну стратегію буде підписаний найближчим часом, повідомив президент України Віктор Янукович на засіданні Ради регіонів.
"Для тих, хто не зрозумів, нагадую: в Україні розпочата масштабна антикорупційна компанія, і вже діє національний антикорупційний комітет. Найближчим часом буде підписано указ про затвердження національної антикорупційної стратегії, реалізація якої повинна здійснюватися як на центральному, так і на регіональному рівні", - сказав він.
Говорячи про корупцію серед держчиновників, президент зазначив таку необхідну якість для держслужбовців, як добропорядність. "Не можна допускати до влади тих, хто перетворює державну службу на годівницю, руйнує довіру до держави. Всі повинні усвідомити, як кажуть, ця крамничка закривається назавжди", - сказав президент.
За словами президента, до суду за фактами вчинення злочинів у сфері службової діяльності спрямовано близько 4 тисяч кримінальних справ. "Йдеться про хабарі, де сума становить цифру з багатьма нулями", - зазначив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас