АМКР заощадить на електроенергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКР заощадить на електроенергії

Енергетика
302
Гірничо-металургійний комбінат "ArcelorMittal Кривий Ріг" встановив нові фільтрокомпенсуючі пристрої на електричних підстанціях КРЗ-8 та КРЗ-17. Про це повідомила прес-служба підприємства.
"Нове обладнання дозволить скоротити коливання енергії в мережі і підвищити коефіцієнт потужності електроенергії, поліпшивши, таким чином, її якість. Це гарантує стабільну роботу електрообладнання всіх підрозділів підприємства", - сказано в повідомленні.
За розрахунками фахівців АМКР, за рахунок загального скорочення споживання реактивної електроенергії економія коштів становитиме близько 360 тис. грн. на місяць. Реалізація проекту зі встановлення та налагодження нових фільтрів на підстанціях комбінату зайняла близько 9 місяців, його загальна вартість склала 18 млн грн.
Як повідомлялося, раніше на АМКР був завершений ремонт агломераційної машини №5 в аглоцеху №1. Крім того, розпочато капітальний ремонт агломашини №5 в аглоцеху металургійного виробництва.
ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" є найбільшим виробником сталевого прокату в Україні, спеціалізується на виробництві довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки. Меткомбінат входить до складу міжнародного концерну "ArcelorMittal".
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас