Попов: Всі столичні вчителі-початківці отримають по тисячі гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: Всі столичні вчителі-початківці отримають по тисячі гривень

Казна та Політика
419
Щоб підтримати молодих фахівців, які прийшли працювати в навчальні заклади столиці, київська влада ввела одноразову матеріальну допомогу. Так, всі вчителі-початківці отримають по 1 тисячі гривень, а крім того, щомісячну 30-відсоткову надбавку до посадового окладу. Про це сказав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час зустрічі з молодими педагогами в Будинку вчителя. Повідомили УНН в прес-службі КМДА.
"Ті фахівці, які отримали диплом з відзнакою, протягом трьох років отримуватимуть доплату розміром 50% від посадового окладу", - додав Попов.
Він також додав, що цього року в навчальні заклади столиці прибуло 455 спеціалістів, які щойно закінчили вузи, з них більше 100 - отримали дипломи з відзнакою.
Глава КМДА відзначив, що одним зі стратегічних завдань міської влади є поліпшення соціального статусу вчителя. Для цього Київською міською державною адміністрацією запроваджено стимулювальні виплати молодим фахівцям.
Як повідомлялося, нещодавно глава КМДА Олександр Попов пообіцяв забезпечити столичних вчителів додатковими засобами, а для цього дав доручення заступнику голови Руслану Крамаренко вирішити питання з додатковим фінансуванням працівників освіти і знайти на це 20 млн грн.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас