Азаров за надання переваг вітчизняним виробникам в законі про держзакупівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров за надання переваг вітчизняним виробникам в законі про держзакупівлі

Казна та Політика
236
Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає за необхідне надання переваг вітчизняним виробникам при підготовці змін до закону про державні закупівлі.
Про це він сказав, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.
"У змінах (до системи держзакупівель) вимагаю передбачити чіткі переваги для безпосереднього виробника вітчизняної продукції", - сказав Азаров.
Він підкреслив, що абсолютно неприйнятною ситуацією є те, що вітчизняні виробники не виграють ні одного тендера, а посередники, які пропонують їх продукцію, такі тендери виграють.
Крім того, прем'єр підкреслив, що повинні бути розроблені стимули для вітчизняних виробників, на що буде спрямована програма імпортозаміщення, яка розробляється урядом.
Як повідомляло агентство, Азаров вважає за необхідне формування державного бюджету на 2012 рік на основі програми імпортозаміщення.
Наприкінці серпня Азаров доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі протягом 2 тижнів (до 14 вересня) внести на розгляд уряду пропозиції до закону про державні закупівлі.
У липні Азаров доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі подати до 1 вересня на розгляд Кабміну програму підтримки експорту й імпортозаміщення.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас