Комуністи хочуть скасувати пенсійну реформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комуністи хочуть скасувати пенсійну реформу

Казна та Політика
511
У Комуністичній партії України сподіваються, що на сьогоднішньому засіданні в парламенті знайдеться достатня кількість голосів народних депутатів для схвалення постанови про скасування закону про пенсійну реформу. Таку думку висловив народний депутат з фракції КПУ Олександр Голуб, пише УНН.
"Я думаю, що знайдеться достатня кількість голосів для того, щоб скасувати рішення про схвалення цього несправедливого закону. Якщо не знайдеться, то висновки будуть робити вже виборці", - зазначив народний депутат.
Якщо ж рішення про схвалення закону про пенсійну реформу залишиться чинним, то позиція комуністів залишиться незмінною - вони будуть виступати проти введення її в дію. "Адже в тому вигляді, в якому вона була схвалена, реформа виключно спрямована проти пенсіонерів, а не на вирішення їхніх питань. І лобіювалася вона в інтересах західних фінансових структур. Тому комуністи і не голосували за цю реформу. І категорично відмовляються голосувати за подібні ініціативи надалі. Реформу слід переглянути і скасувати", - зазначив Голуб.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас