Азаров: Якщо в галузі все нормально, не потрібно звільняти міністра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Якщо в галузі все нормально, не потрібно звільняти міністра

Казна та Політика
527
Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що Міністерство охорони здоров'я і Міністерство освіти і науки, молоді та спорту після критики суттєво активізували свою роботу.
Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер".
"Вони значно активізували зараз, я маю на увазі Міністерство охорони здоров'я, роботу... Те ж саме стосується і будь-якого міністра, в тому числі і освіти", - зазначив Азаров.
Прем'єр підкреслив, що якщо галузь, яка перебуває у сфері управління того чи іншого міністерства, розвивається нормально, то звільняти міністра немає підстав.
"Якщо справи в галузі йдуть нормально, то він (міністр) може працювати спокійно. Якщо ж допускаються серйозні зриви, провали, то безумовно роботу такого міністра терпіти не буде ні уряд, ні Президент", - запевнив Азаров.
Як повідомляв УНІАН, наприкінці червня Президент України Віктор Янукович піддав критиці діяльність міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника щодо низки напрямків.
Наприкінці серпня прем'єр-міністр України Микола Азаров звернувся до Президента України з поданням про притягнення до дисциплінарної відповідальності міністра охорони здоров'я Олександра Аніщенка та його заступників за незадовільну роботу із закупівлі ліків.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас