Куба не визнала нову владу Лівії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куба не визнала нову владу Лівії

Казна та Політика
216
Кубинське МЗС заявив про те, що Гавана не визнає Перехідну національну раду Лівії, звинувативши НАТО у вбивстві тисяч мирних громадян, а ООН - в пособництві загарбницької війни на лівійській території.
МЗС країни заявило, що, політика НАТО в регіоні спрямована на створення умов, що сприяють військової інтервенції в Сирії, зажадавши припинення іноземного втручання у внутрішні справи цієї країни.
"Республіка Куба не визнає ні Перехідну національну раду, ні інші тимчасові органи влади (в Лівії), і визнає лише той уряд, який буде створено в цій країні легітимним чином і без іноземного втручання, шляхом (вираження) вільної, суверенної і єдиної волі братнього сирійського народу", - цитує заяву РІА Новини.
Північноатлантичний альянс, відзначає кубинське МЗС, "під незграбним приводом" захисту цивільного населення, знищив тисячі цивільних осіб, не помітив конструктивних ініціатив Африканського союзу та інших країн.
Крім того, стверджує Гавана, альянс "порушив проблемні резолюції, нав'язані Раді Безпеки ООН", зокрема, "при нападі на цивільні об'єкти, фінансування та постачанні озброєнь однієї зі сторін, і розгортанні оперативного та дипломатичного персоналу на території".
МЗС заявило, що розпочало відкликання кубинського дипперсоналу з країни.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас