ПУМБ пропонує нову послугу банку - систему "Моніторинг" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ пропонує нову послугу банку - систему "Моніторинг"

Фондовий ринок
208
ПУМБ, уже більш 10 років працює на ринку банківських послуг, ввійшов у число найбільших українських банків і закріпив за собою репутацію стабільного і надійного фінансового інституту з високим рівнем капіталізації і сильною клієнтською базою, постійно зростаючими обсягами бізнесу і стійких позицій у всіх сегментах фінансового ринку.
Можливості ПУМБ дозволяють упроваджувати нові банківські продукти і послуги, з використанням останніх досягненень в області інформаційних технологій. Банк постійно працює над розширенням спектра наданих послуг для своїх клієнтів.
Для корпоративних клієнтів Перший Український Міжнародний Банк пропонує нову послугу банку систему "Моніторинг", що є додатковою функцією системи "Клієнт-Банк" і призначений для підприємств із розгалуженою мережею підрозділів чи представництв (філій). Система "Моніторинг" дає можливість головному офісу клієнта контролювати стан рахунків і виконання платежів своїх структурних підрозділів, що обслуговуються в ПУМБ. Система "Моніторинг" дозволить оптимізувати фінансові потоки підприємств для більш ефективного їхнього використання і централізувати облік і контроль над витратами всіх підрозділів.
Головний офіс підприємства-клієнта одержує можливість переглядати документи, що формуються в системі "Клієнт-Банк" своїх філій (як по конкретній філії, так і в цілому по підприємству), контролювати залишки на рахунках структурних підрозділів (філій), контролювати рух коштів у режимі реального часу, одержувати виписки по рахунках усіх структурних підрозділів (філій).
Система "Моніторинг" дає унікальну можливість комбінувати і набудовувати перераховані вище функції в розрізі структурних підрозділів (філій), поточних і інших типів рахунків, типів документів.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас