У США у трейдерів зажадали розкриття секретних даних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США у трейдерів зажадали розкриття секретних даних

Казна та Політика
455
Американська Комісія з регулювання фінансових ринків (FINRA) зажадала від високочастотних трейдерів розкриття даних про свої торгові стратегії, у тому числі секретні коди для торгівлі цінними паперами. Про це напередодні повідомило агентство Reuters. Регулятор вжив таких безпрецедентних заходів, щоб з'ясувати причину дивної активності на ринку.
Тим часом Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) запросила у фінансових компаній дані про алгоритмічний трейдинг, щоб перевірити, чи ведеться він відповідно до схвалених норм.
Регулятори вимагають розкриття секретної інформації, щоб переконатися, що трейдери не використовують її для маніпуляцій на ринку. Крім того, вони мають намір з'ясувати, чи дійсно хедж-фонди використовують ті ж торгові стратегії, які вони продають інвесторам.
Як відзначає Reuters, дії регуляторів серйозно занепокоїли трейдерів. Вони побоюються, що їх інтелектуальна власність може потрапити в чужі руки. Ці побоювання будуть особливо актуальними, якщо контролери, які отримають доступ до секретних кодів, підуть працювати в приватний сектор.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас