Міллер бачить майбутнє "Нафтогазу" в складі "Газпрому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міллер бачить майбутнє "Нафтогазу" в складі "Газпрому"

Енергетика
707
Глава правління "Газпрому" Олексій Міллер у коментарі відповіді на заяву прем'єр-міністра України Миколи Азарова погодився з перспективами реструктуризації "Нафтогазу України" і перегляду контрактів - але тільки при сценарії злиття з "Газпромом".
"Звичайно, після злиття з "Газпромом" "Нафтогаз України" як суб'єкт господарювання припинить своє існування, буде ліквідаційний період, і через певний час після настання всіх необхідних формальностей буде діяти на цьому ринку зовсім інша нова компанія. Через це всі угоди, які існують на сьогоднішній момент, будуть переглянуті", - сказав Міллер.
Нагадаємо, Микола Азаров сьогодні заявив, що запланована урядом реструктуризація "Нафтогазу України" призведе до перегляду підписаних ним газових угод з "Газпромом".
"Нафтогаз України" як суб'єкт господарювання припинить своє існування, буде ліквідаційний період, і через певний час після настання всіх необхідних формальностей будуть діяти на цьому ринку зовсім інші нові компанії", - сказав він журналістам.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас