Нафта торгується різноспрямовано на даних щодо збільшення запасів сировини в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується різноспрямовано на даних щодо збільшення запасів сировини в США

Енергетика
122
Світові ціни на нафту демонструють змішану динаміку під час торгів середи на даних про збільшення комерційних запасів сировини на оптових складах США за тиждень, що завершився 26 серпня, свідчать дані торгів.
Вартість жовтневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 9:06 мск знизилася на 0,37 долара, або на 0,42% - до 88,53 долара за барель. Ціна жовтневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зросла на 0,05 долара, або на 0,04% - до 114 доларів за барель.
Американський інститут нафти (API) повідомив про зростання запасів нафти за тиждень на 5,13 млн барелів до 352 млн. При цьому запаси пального, за даними інституту, збільшилися на 3,11 млн барелів до 210,8 млн.
"Збільшення запасів дає зрозуміти, що насправді відбувається на ринку. Не думаю, що ціни на сировину підвищаться найближчим часом", - наводить агентство Bloomberg слова керуючого директора Commodity Broking Services Pty в Сіднеї Джонатана Баррата.
У той же час інвестори чекають відновлення роботи НПЗ декількох компаній, зокрема Conoco Phillips, на східному узбережжі, яка була припинена у зв'язку з ураганом "Айрін". При цьому попит на пальне зростає на прогнозах про наближення нового урагану - "Катя", що підтримує котирування нафти в середу.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас