Місце Джарти посяде перший віце-прем'єр Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місце Джарти посяде перший віце-прем'єр Криму

Казна та Політика
909
На сьогоднішній день найбільш вірогідним претендентом на пост прем'єр-міністра Криму є виконуючий обов'язки голови Ради міністрів автономії, перший віце-прем'єр Павло Бурлаков. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело в кримському уряді.
Джерело особливо відзначило, що до останнього часу Бурлаков офіційно позиціонувався як перший віце-прем'єр, але вчора в Радміні схвалене неофіційне рішення називати Бурлакова в.о. прем'єра.
"Обговорення кандидатури на пост прем'єра - топова тема в кулуарах. Висувалися різні припущення, аж до абсурдних. Зараз лідирує Павло Миколайович (Бурлаков - ред.). По-перше, так би вирішив сам Джарти. По-друге, незадовго до виборів нікому не потрібні кадрові ротації в такому "ядерному" в електоральному плані регіоні, як Крим. Не виключено, що призначення Бурлакова буде тимчасовим заходом, і після парламентських виборів гонка за прем'єрське крісло продовжиться", - відзначило джерело.
Нагадаємо, 17 серпня в результаті хвороби помер глава кримського уряду Василь Джарти. Серед його можливих наступників обговорюються, крім Павла Бурлакова, голова Севастопольської адміністрації Володимир Яцуба, народні депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко і Анатолій Кінах, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов і заступник секретаря РНБО Нестор Шуфрич.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас