Wells Fargo, JP Morgan, Lone Star Funds викупили портфель житлових кредитів ірландського Anglo Irish Bank на 9-10 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wells Fargo, JP Morgan, Lone Star Funds викупили портфель житлових кредитів ірландського Anglo Irish Bank на 9-10 млрд дол.

Казна та Політика
218
Банки Wells Fargo і JP Morgan, а також інвестиційний фонд Lone Star Funds виграли портфель на 9-10 млрд дол. на аукціоні з продажу комерційних житлових кредитів ірландського Anglo Irish Bank.
В розпродажу іпотечних кредитів колись одного з найактивніших гравців на ринку нерухомості, а тепер націоналізованого Anglo Irish Bank взяли участь понад два десятки компаній, повідомило Reuters з посиланням на джерела, знайомі із ситуацією.
Перші три пули являли собою якісні кредити. JP Morgan викупив перший транш на 1-1,5 млрд дол., тоді як Wells Fargo виграв другий і третій на суму в 3-3,5 млрд дол. Решту п'ять траншів, що складаються в основному з проблемних кредитів вартістю близько 5 млрд дол., викупив Lona Star, що спеціалізується на боргових інструментах. Серед тих, хто проявив інтерес до іпотечних кредитів, були такі великі гравці, як Goldman Sachs, Deutsche Bank, Vornado Realty Trust, Starwood Capital, TPG Capital і Blackstone Group.
Всього переможці заплатили за кредити від 7 млрд до 8 млрд дол., запропонувавши 80 центів за долар.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас