Мобіус: Повторної рецесії в США не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобіус: Повторної рецесії в США не буде

Казна та Політика
571
Американська економіка не зіткнеться з повторною рецесією, вважає відомий інвестор, президент фонду Templeton Asset Management Марк Мобіус.
Виступаючи на щорічній конференції в Джексон Хоул в п'ятницю, глава Федеральної резервної системи (ФРС) Бен Бернанке заявив, що у Центробанку і раніше є в розпорядженні інструменти для підтримки економіки в разі необхідності.
"Очевидно, що Бернанке не стане чекати на різкий економічний спад, якщо він може запобігти йому, - заявив Мобіус в інтерв'ю агентству Bloomberg. - Американській економіці не загрожує рецесія. У ФРС як і раніше досить інструментів для її запобігання".
За його словами, п'ятничний виступ Бернанке був "досить оптимістичним". Експерт позитивно оцінює перспективи акцій сировинних компаній, очікуючи на зростання цін на сировину в умовах прискорення інфляції. Він зазначає, що недавнє падіння світових ринків створило хороші можливості для покупки. Особливо позитивно Мобіус оцінює перспективи фондових ринків країн Південно-Східної Азії. "З країн Південно-Східної Азії найбільший інтерес викликають Таїланд та Індонезія, - заявив він. - Це ті центри активності, де є гарні можливості для інвестицій, а також наголошується зміцнення нацвалюти. Недавній спад на ринках дає нам можливість збільшувати вкладення в Таїланд".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас