Дніпропетровські лікарі вкрали гроші, виділені для хворих на СНІД — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дніпропетровські лікарі вкрали гроші, виділені для хворих на СНІД

Кримінал
327
Співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС в Дніпропетровській області припинили діяльність злочинної групи, до складу якої входили 4 працівники комунальної установи "Дніпропетровський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом", які привласнили 100 тисяч гривень, виділених з бюджету на лікування хворих . Про це повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС в області.
Зловмисники з 2009 року. по теперішній час, завели 34 амбулаторних картки на осіб, які фактично не проходили лікування в центрі СНІДу і не зверталася сюди за допомогою.
"Таким чином працівники комунальної установи привласнили, згідно з попередніми даними 100 тисяч гривень бюджетних коштів, які виділялися центру на медичні препарати великої вартості, і утримування хворих, які проходять тут стаціонарне та амбулаторне лікування", - повідомляє ВЗГ.
За зібраними матеріалами слідчим управлінням Головного управління МВС в Дніпропетровській області порушено кримінальну справу за статтею 358 "Підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів" Кримінального кодексу України.
Під час проведення обшуків за місцем проживання зловмисників і в робочих кабінетах центру СНІДу вилучено документи, які підтверджують факти підробки історій хвороб, і лікарські засоби.
Члени злочинної групи затримані і вирішується питання, про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас