В Януковича повідомили, звідки він взяв цифри для The Wall Street Journal — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Януковича повідомили, звідки він взяв цифри для The Wall Street Journal

Казна та Політика
677
Президент Україна Віктор Янукович у своїй роботі, частиною якої є публічні виступи, статті та інтерв'ю, користується виключно достовірною інформацією, яка базується на даних досліджень авторитетних вітчизняних та міжнародних структур.
Про це заявили в прес-службі президента України, коментуючи інформацію про те, що Янукович у своїй статті для The Wall Street Journal завищив приріст прямих іноземних інвестицій в сім разів, пише ZN.UA.
За інформацією прес-служби, Янукович навів дані з Доповіді про світові інвестиції Конференції ООН з торгівлі та розвитку, де на стор 64 говориться: "Приплив прямих іноземних інвестицій в Україну збільшився на 35%, у зв'язку з поліпшенням макроекономічної ситуації та відродженням транскордонного надбання російськими компаніями...".
При цьому видання відзначає, що просте зіставлення даних Держстатистики і ООН про приріст прямих іноземних інвестицій не дає однозначної відповіді щодо економічних успіхів в 2010 році, оскільки ці цифри важко порівняти. Так, дані за 2008 рік відрізняються на 80% (у бік збільшення). А всього за останні п'ять років різниця представляла майже 10 млрд. доларів.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас