Литвин: Угода про асоціацію з ЄС дисциплінує наших політиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин: Угода про асоціацію з ЄС дисциплінує наших політиків

Казна та Політика
183
Голова Верховної Ради Володимир Литвин сьогодні провів зустріч з послом Фінляндії в Україні Крістером Міккелссоном, який завершує свою дипломатичну місію в Україні.
На початку зустрічі Литвин високо оцінив особистий внесок Міккелссона під всебічне поглиблення відносин між Україною і Фінляндією і відзначив, що український парламент готовий до активізації міжпарламентського діалогу на рівні комітетів, фракцій і груп. У цьому контексті він запропонував розглянути питання про формування групи з міжпарламентських зв'язків з Україною у фінському парламенті.
У свою чергу, Міккелссон зазначив, що взаємовідносини між Україною та Фінляндією розвиваються у дусі довіри і партнерства, і заявив, що Фінляндія підтримує євроінтеграційні прагнення України.
Глава українського парламенту висловив думку, що цього року необхідно завершити переговорний процес щодо підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС, що "певною мірою дисциплінує" вітчизняних політиків і дозволить сконцентруватися над реалізацією європейського курсу нашої держави, "а не розробляти альтернативні сценарії розвитку України".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас