Генпрокуратура дасть оцінку вчорашнім діям опозиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура дасть оцінку вчорашнім діям опозиції

Казна та Політика
1347
Генеральна прокуратура України дасть правову оцінку дій деяких учасників мітингу опозиції, який відбувся 24 серпня в столичному парку імені Тараса Шевченка.
Про це повідомляє Управління зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.
"Незважаючи на попередження державного виконавця організаторів мітингу біля пам'ятника Шевченка про заборону Окружним адміністративним судом столиці ходи в центрі міста, деякі учасники мітингу вдалися до провокацій. Ці протиправні дії призвели до інцидентів з міліцією. Правопорушення вже задокументовані, і найближчим часом їм буде дана правова оцінка Генеральною прокуратурою України", - йдеться в повідомленні.
В МВС також зазначили, що "забезпечення прав і свобод усіх громадян України - основне завдання органів правопорядку. Саме тому міліція зробить все можливе, щоб святкування Дня незалежності пройшло цивілізовано".
Нагадаємо, вчора, незважаючи на заборону суду, колона прихильників опозиції після мітингу біля пам'ятника Шевченку спробувала пройти до адміністрації президента. Перший кордон міліції мітингувальники прорвали, проте далі пройти не змогли. Пізніше в МВС заявили, що в сутичці з мітингувальниками постраждали шість співробітників міліції. У той же час в опозиції стверджують, що правоохоронці застосували проти мітингувальників сльозогінний газ.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас