В Канаді пройшло п'ять масових акцій на підтримку Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Канаді пройшло п'ять масових акцій на підтримку Тимошенко

Кримінал
2617
Виконавчий директор Ліги українців Канади Борис Потапенко заявляє, що кримінальна справа проти екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко є прикладом свавілля влади в Україні.
Як повідомили УНІАН у прес-службі партії "Батьківщина", про це він сказав учора біля Печерського райсуду Києва, який розглядає справу за обвинуваченням екс-прем'єра у перевищенні повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році.
"Ми, українці всього світу, дуже стурбовані тим, що відбувається в нашій рідній державі. Справа проти Юлії Тимошенко - це приклад свавілля чинної української влади. Нам всім зараз потрібно ставати плече до плеча, щоб захистити українців від таких ганебних процесів", - сказав він.
Потапенко також зазначив, що в Канаді пройшло п'ять масових акцій на підтримку Тимошенко, учасники яких вимагали від української влади дотримуватись законів і Конституції.
"Діаспора в усьому світі дуже стурбована ситуацією з дотриманням принципу верховенства права, Конституції та міжнародних норм на нашій Батьківщині", - резюмував Виконавчий директор Ліги українців Канади.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас