Податківці виявили пункт навантаження контрабанди поруч з митницею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці виявили пункт навантаження контрабанди поруч з митницею

Казна та Політика
911
У 100 метрах від митного поста "Ягодин" правоохоронці виявили підпільне підприємство з поставки до Республіки Польща та інших країн Євросоюзу контрабандних тютюнових виробів, повідомив на прес-конференції місцевим ЗМІ заступник начальника управління податкової міліції Державної податкової адміністрації України у Волинській області Микола Петухов.
За його словами, в приміщеннях на спеціально огородженій території було виявлено понад 211 тисяч пачок сигарет з фальшивими акцизними марками Молдови, Білорусі, України та Російської Федерації. На складах підприємства також було виявлено 5 тисяч літрів горілчаних виробів з марками акцизного збору з елементами підробки, а для виробництва нової партії алкоголю - 250 літрів спирту. Вартість вилучених з протизаконного обороту товарів оцінюється в 1,7 мільйона гривень.
За даними ДПА, на території виробничої зони підпільного підприємства були фізичні можливості для одночасного завантаження 9 автомобілів. З метою приховування від митного контролю нелегального товару у вантажних автомобілях обладналися тайники.
Податківці стверджують, що розкритий протизаконний бізнес був дуже потужним і приносив великий прибуток. В даний час встановлюються особи його організаторів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас