Світові фондові ринки "відскакують від дна", почнуть зростати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світові фондові ринки "відскакують від дна", почнуть зростати

Фондовий ринок
710
Світові фондові ринки "відскакують від дна" після падіння на 16% за останні чотири тижні і почнуть зростати на тлі прискорення інфляції, вважає відомий інвестор, президент фонду Templeton Asset Management Марк Мобіус.
За словами експерта, Федеральна резервна система (ФРС) не відмовилася від надання підтримки економіки за рахунок друкування нових грошей та придбання US Treasuries.
"В даний момент, я вважаю, ми відскакуємо від дна, - заявив Мобіус в інтерв'ю агентству Bloomberg. - Це дуже позитивно для тих, хто тримає гроші в акціях, люди врешті-решт зрозуміють, що вкладення в акції необхідні, щоб справитися з інфляцією, що виникає в результаті збільшення грошової маси".
Templeton Asset Management активно інвестує в акції сировинних компаній, очікуючи підйому цін на сировину, відзначив Мобіус.
"З урахуванням обсягу ліквідності, що надходить в грошову систему, ціни на сировину повинні підвищуватися все більше і більше. Тенденція на цьому ринку дуже чітка, і це зростання", - зазначив він.
За словами Мобіуса, він як і раніше зацікавлений в акціях компаній споживчого сектора, а також в акціях emerging markets, таких як Росія, Бразилія, Китай, Таїланд і Індонезія
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас