У список претендентів на місце Джарти додали Шуфрича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У список претендентів на місце Джарти додали Шуфрича

Казна та Політика
671
У список кандидатів на посаду голови Ради міністрів Криму додалася кандидатура заступника секретаря РНБО Нестора Шуфрича, який свого часу був депутатом кримського парламенту.
Як пише газета Сегодня, призначення Шуфрича нібито лобіює перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв.
Як уже повідомлялося, після смерті кримського прем'єра Василя Джарти, в ЗМІ з'явилися імена кількох кандидатів на звільнене місце. По-перше, соратник Джарти ще по макіївських часах глава МВС Анатолій Могильов. По-друге, глава Севастопольської міськадміністрації Володимир Яцуба. По-третє, один з губернаторів. По-четверте, перший заступник Джарти по уряду Криму Павло Бурлаков.
Водночас, на Банковій скептично ставляться до можливості переїзду Могильова до Криму. "У Києві є ті, хто хотів би, щоб Могильов звільнив місце в МВС і тому були б за те, щоб він поїхав до Криму, але президент проти цього", - сказало джерело в оточенні глави держави.
Правда, відзначає видання, без Могильова, "макіївська" команда Джарти в Криму має шанси зберегтися лише за Бурлакова - при перемозі інших кандидатів її чекають великі пертурбації.
А ось в інших місцях люди Джарти, швидше за все, збережуть свої позиції. "Це не була згуртована команда на чолі з Джарти, скоріше це було просто земляцтво самостійних особистостей, і смерть Джарти мало для них що змінює", - заявив один з нардепів-регіоналів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас