Ціни на нафту знижуються на побоюваннях за перспективи розвитку економік США і Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту знижуються на побоюваннях за перспективи розвитку економік США і Європи

Енергетика
392
Ціни на нафту в четвер знижуються на тлі статданих зі США, а також побоювання за перспективи вирішення боргових проблем Європи після виступу глав Франції і ФРН раніше цього тижня, свідчать дані торгів.
"Ціна на нафту в короткостроковій перспективі буде варіюватися від 80 до 100 доларів за барель", - вважає аналітик Purvin & Gertz Inc. в Сінгапурі Віктор Шум, пояснюючи це триваючою нервозністю через перспективи розвитку економіки США та Європи.
Вартість вересневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 7:41 знизилась на 0,18 долара, або на 0,21%, до 87,4 долара за барель. Ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent втратила 0,06 долара, або 0,05%, склавши 110,54 долара за барель.
Як стало відомо в середу, зростання цін виробників у США в липні 2011 року після усунення сезонних коливань склало 0,2% в порівнянні з червнем. У річному численні показник в минулому місяці зріс на 7,2%. Аналітики очікували зростання цін виробників у поточному періоді на 0,1% в порівнянні з червнем і на 7% в річному численні.
Крім того, пропозиція президента Франції Ніколя Саркозі і канцлера ФРН Ангели Меркель ввести єдиний податок на фінансові транзакції в єврозоні, що прозвучало на прес-конференції за підсумками зустрічі лідерів у вівторок, було негативно сприйнято як банкірами, так і експертами.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас