Мільйон гривень Костусєв отримав у спадок від друга батька — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільйон гривень Костусєв отримав у спадок від друга батька

Казна та Політика
688
Мільйон "матеріальної допомоги", вказаний у декларації про доходи мера Одеси Олексія Костусєва, виявився "спадком від друга батька".
Про це мер Одеси заявив під час брифінгу, передає УНІАН.
"Є людина, була, на жаль, людина - цієї людини немає, з якою ми дружили п'ятдесят років - це друг ще мого батька. І коли він помер, він залишив спадщину, це не дуже така велика спадщина - це квартира в Києві та машина-вантажівка "Міцубісі" - ось це і є ця сума", - переконує Костусєв.
Чиновник пояснив, що "згідно з наказом Міністерства фінансів, у декларації про доходи спадок потрапляє в категорію "матеріальна допомога". Звідси і виник мільйон гривень".
Крім того, Костусєв зазначив, що, перебуваючи на посаді голови Антимонопольного комітету, яку він обіймав до обрання мером, отримав 16 тисяч гривень матеріальної допомоги.
Нагадаємо, нещодавно була оприлюднена декларація про доходи Костусєва, в якій у графі "матеріальна допомога" зазначено 1,106 млн гривень. Пізніше мер заявив про намір подати в суд на ЗМІ, які заявили, що кошти надані чиновнику з міського бюджету.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас