Тігіпко може отримати в новому уряді ще вищу посаду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко може отримати в новому уряді ще вищу посаду

Казна та Політика
932
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко прогнозує, що віце-прем`єр-міністр, лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко буде працювати і в наступному складі уряду, можливо навіть на кращій посаді.
Як повідомили УНІАН в прес-служба Томенка, про це заступник голови ВР сказав, коментуючи сьогоднішню заяву про об’єднання партії "Сильна Україна" з Партією регіонів.
Томенко назвав зрозумілим, що Тігіпко "вибрав для себе подальшу кар’єру в уряді і, зрозуміло, що в разі формування нового уряду він збереже, як мінімум, посаду віце-прем’єр-міністра, а може навіть і покращить свою посаду". Також Томенко вважає очевидним, що Тігіпко, як мінімум, буде в першій п’ятірці списку Партії регіонів на наступній парламентській виборчій кампанії.
Натомість, на переконання Томенка, Тігіпко отримає і серйозне розчарування своїх прихильників, які сподівалися на нього. "Оскільки його прихильники в своїй більшості є людьми, які не голосували за Партію регіонів і не будуть за неї голосувати, навіть якщо Тігіпко буде там", - сказав він.
Окрім того, заступник голови ВР відзначив, що таким рішенням Тігіпко створив проблему для депутатів місцевих рад від партії "Сильна Україна", які в багатьох місцевих радах на сьогоднішній день перебувають у не дуже добрих відносинах з головами обласних та районних адміністрацій.
Як повідомляв УНІАН, 16 серпня лідер Партії регіонів, прем’єр-міністр України Микола Азаров заявив, що "Сильна Україна" об’єднується із Партією регіонів.
Він зазначив, що партії об’єднуються з метою консолідації зусиль при проведенні в Україні реформ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас