Президент має намір об'єднати повноваження мера Києва і глави Київміськадміністрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент має намір об'єднати повноваження мера Києва і глави Київміськадміністрації

293
На думку глави Київської міської адміністрації Олександра Попова, існує ймовірність того, що повноваження міського голови та глави міської адміністрації об'єднають в одній посаді.
Таку думку Попов висловив, коментуючи нинішнє розділення повноважень мера і глави Київської міської адміністрації, пишуть Українські новини. При цьому він зазначив, що чинне законодавство дозволяє президенту Януковичу знову об'єднати повноваження.
Також Олександр Попов оголосив, що поки не впевнений, чи буде він балотуватися на посаду мера Києва на майбутніх виборах. Він сказав, що його рішення про участь у виборах залежить від того, наскільки кияни будуть готові підтримати його кандидатуру.
"Бути причетним до розвитку столиці - це почесно. Я думаю, якщо будь-яка людина, яка відчуває свій внутрішній потенціал, скаже, що їй не цікаво бути причетним до історії міста Києва, до його розвитку - буде невідвертою. Зрозумійте, я ніколи не був авантюристом. Я б ніколи і раніше, коли обирався, не йшов би на вибори, якби розумів, що я їх програю. Просто немає часу витрачати зусилля і давати надії і собі, і команді. Спочатку ми повинні завоювати довіру і розуміти, що у нас є шанс перемогти, і тоді можна йти на вибір", - говорить Попов.
Нагадаємо, що 7 вересня 2010 року Верховна Рада внесла зміни до закону "Про столицю України - місто-герой Київ", які дозволили Президенту на власний розсуд призначати голову КМДА, незалежно від результатів місцевих виборів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас