ЗМІ: Дружина Черновецького кидає його через зраду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Дружина Черновецького кидає його через зраду

1750
Мер Києва Леонід Черновецький, який перебував у шлюбі з Аліною Айвазовою майже 35 років, розлучається, тому що, за інформацією "Сегодня", у нього є інша жінка, з якою мер вже кілька років має стосунки.
В оточенні Черновецького і в самій мерії кажуть, що столичний градоначальник і Айвазова більше 7 років живуть окремо, вони навіть прописані в різних будинках на Печерську.
Нове кохання Черновецького - нібито дочка одного з пасторів "Посольства Божого". За даними видання, вона дуже гарна, струнка, русява жінка. Їй близько 40 років і у неї є дорослий син від першого шлюбу.
Кажуть, мер навіть купив цій жінці квартиру на Позняках (за іншими даними - на Березняках) і дорогу машину, а також нібито часто їздив з нею за кордон.
"Аліна - східна жінка. Вона довго терпіла, закривала очі. Але потім не витримала. Це дуже неприємна історія. І це при тому, що вона стільки для Льоні зробила (тесть Черновецького дав стартовий капітал Черновецькому). Я дуже сумніваюся, що вони помиряться", - сказав співрозмовник видання, близький до сім'ї Черновецьких.
"Така хороша сім'я була! Вона його так любила. Просто шкода. Аліна - дуже хороша, добра людина, вона всім завжди допомагала", - сказав родич Айвазової Віктор Гринюк.
Видання підкреслює, що Айвазова зараз перебуває в США на лікуванні. Там же і її дочка Христина, яка нещодавно розлучилася з депутатом Київради В'ячеславом Супруненком (зараз у розшуку) і вже готується до весілля з московським бізнесменом.
Втім, в політичних колах дуже скептично ставляться до "любовної" версії розлучення. Кажуть, причиною всьому чутки про подвійне громадянство мера, кримінальні справи проти найближчих соратників. Тому, розлучаючись, Черновецький планує убезпечити своє майно і бізнес.
"Я особисто вважаю як громадянин, що це чергова афера сім'ї Черновецьких. Адже якщо, припустімо, дружина знала про зради чоловіка, то чому раніше не схаменулася. Просто вони демонстративно влаштували розлучення, щоб поділити активи", - переконаний екс-мер Києва Олександр Омельченко.
Однак, право на існування має і третя версія розлучення - Айвазова дійсно вирішила перевести на себе в шлюборозлучному процесі частину активів чоловіка. Але без попередньої змови з чоловіком, а з власної ініціативи. До того ж Айвазова, ймовірно, хоче убезпечити себе особисто і своїх дітей від потенційних проблем чоловіка.
Вчора стало відомо, що дружина Черновецького подала на розлучення.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас