В Британії нудьгуючим пінгвінам зліпили родичів з піску — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Британії нудьгуючим пінгвінам зліпили родичів з піску

36
Для пінгвінів Гумбольдта, які живуть у зоопарку Sea Life британського міста Уеймут, зліпили з піску фігури їхніх родичів у натуральну величину.
Таким чином тварин вирішили розважити після того, як із зоопарку забрали в Лондон групу субантарктичних пінгвінів, з якими вони жили разом і до яких дуже прив'язалися.
Після від'їзду своїх "друзів", пінгвіни засумували і впали в депресію. Працівники зоопарку намагалися "втішити" їх, посадивши тінисті пальми і встановивши освіжаючий душ, але це виявилося марним.
І тоді скульптор Марк Андерсон вирішив відтворити субантарктичних пінгвінів з піску.
Піщані скульптури здатні витримувати сильні пориви вітру і простий дощ. І, схоже, пінгвінам вони подобаються. Співробітники звіринцю помітили покращення в їхньому настрої.
"Ми дійсно оцінили жест Марка. Не знаємо, чи дійсно наші Гумбольдти були введені в оману реалістичними скульптурами, проте вони, здається, пожвавилися", - розповів керівник Sea Life Крейг Данкерлі.
Скульптор зізнався, що йому було дуже приємно допомогти таким "чарівним і смішним" тваринам. На його думку, піщані статуї мають простояти мінімум два тижні.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас