Росіяни побили рекорд за масовістю синхронних обіймів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни побили рекорд за масовістю синхронних обіймів

37
У Пермі був побитий рекорд Росії за масовістю синхронних обіймів - одночасно на вулиці зібралися і обнялися 1140 осіб. Як повідомляє портал ProPerm.ru, флеш-моб відбувся в міському парку імені Максима Горького.
Спочатку планувалося, що учасники акції зберуться в парку і по команді організаторів почнуть обіймати один одного, формуючи таким чином "капусту" з людських тіл. Однак незадовго до старту рекордного заходу від цього принципу було вирішено відмовитися, щоб уникнути тисняви і, як наслідок, отримання учасниками флеш-мобу травм.
У кінцевому підсумку було вирішено, що перм'яки будуть обніматися парами. 14 серпня 570 пар були розставлені по контуру гігантської намальованої на асфальті ромашки. Учасники рекордної спроби могли обіймати одне одного тільки вище талії.
На встановлення нового рекорду перм'якам знадобилося близько 15 хвилин. Попереднє досягнення за кількістю людей, які обнімаються, було встановлено в Самарі, де в обійнялись 1124 людини. При цьому самарські рекордсмени обіймалися не одночасно, а по черзі, і акція затягнулася на сім годин.
Найближчим часом фотографії та відеозаписи, зроблені під час встановлення нового рекорду в Пермі, будуть відправлені в Москву. Фахівці повинні будуть оцінити акцію перм'яків і офіційно закріпити за ними нове досягнення.
Рекорд Гіннеса з кількості людей, які одночасно обнялися, був встановлений в 2009 році в румунському місті Алба-Юлія, де обнялися десять тисяч осіб.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас