У містах-господарях Євро-2012 випробують світлодіодне освітлення вулиць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У містах-господарях Євро-2012 випробують світлодіодне освітлення вулиць

Енергетика
438
Уряд України планує реалізувати пілотні проекти з впровадження світлодіодного освітлення в містах, які приймають Євро-2012, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Нам потрібно впроваджувати таке освітлення в містах, де найбільша кількість споживання енергії, в першу чергу це стосується чотирьох міст, які приймають Євро-2012", - сказав він під час відвідування виставки-презентації продукції наших виробників енергозберігаючої світлодіодної освітлювальної техніки в понеділок, 15 серпня, в Києві.
Крім того, прем'єр відзначив необхідність протягом 2-3 років створення виробництва світлодіодного елемента на українських підприємствах. "Головна наша задача - за 2-3 роки створити виробництво світлодіодного елемента, і тоді ми зможемо забезпечити не тільки себе, а й сусідів", - сказав Азаров.
Як уточнив журналістам керівник державної цільової науково-технічної програми "Розробка і впровадження енергозберігаючих світлодіодних джерел світла та висвітлюють систем на їх основі" Віктор Сорокін, вже з вересня почне роботу спільне українсько-корейське підприємство з виробництва світлодіодного елементу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас